marți, 18 iunie 2019

Salutare lume, de la bigiolush! :)

Uălcom to mai blog, sau jurnalul nostru cum imi place sa-i zic. De ce al nostru? Iti zic mai tarziu daca vei fi atent. :)
Vreau sa-ti zic ca pe alocuri poate parea ca sunt obraznic, afla ca nu sunt, doar ca asa imi e manifestul uneori, stii tu, acele amprente lasate. Greu de schimbat unele din ele. Si cand stau sa ma gandesc ca uneori vreau sa schimb pe cineva din jurul meu asa cum vreau eu, pai ce sa zic?! Nici vorba sa reusesc!
Vad cat de greu e sa ma schimb pe mine, nu mai incerc pe altii. :)

Am observat si mai zice lumea ca e la moda sa fii prezent pe internet indiferent prin ce metoda, ideea e sa fii legat in retea.
Bun, hai sa-ti zic rapid de ce am revenit si nu am mai scris nimic din 2008, ohoo, 11 ani si un tzîr tzîr, chiar asa de mult o trecut de cand nu am mai scris o litera pe vre-un oarecare blog? Dea, straniu si ciudat cum de am rezistat tentatiei! :)
Vreau sa detin un jurnal, si m-am gandit ca unul pe internet ar fi mai usor de administrat decat cel fizic, unul din telurile notate in el se refera la „dezvoltarea personala“ dar care nu se limiteaza doar la acest aspect, sunt sigur ca aceasta intentie este o alegere a sufletului meu. Voi adauga tot ce am descoperit si voi descoperi in fiecare situatie de viata. Daca nu imediat, atunci retrospectiv.

Am revenit nu pentru ca as avea ceva nou de zis, stii tu, nimic nu e nou sub soare sau ce a fost de zis s-a zis cu mult timp in urma sub diverse forme. Si cum se zice traieste aici si acum si nu "skoshiorî" si nu cauta sa-ti faci probleme punandu-ti multe intrebari si cautand raspunsuri.
Bă! Poate ca nu esti familiar cu anumite cuvinte pe care le voi folosi, te rog sa intelegi ca sunt Basarabean sau Moldovean intre Prut si Nistru. :)

Nu, bun! Hai pana la urma sa-ti zic de ce si pentru ce acest blogushor?
First of all! Da tot la urma iti zic. :))
- Ok! Vreau sa am si eu un locshor unde sa raspund intrebat sau neintrebat. Dar ideea cea mai mare si tot sensul duce la daruirea informatiei cat mai sanatoasa si mai calitativa pentru toate categoriile de oameni.
Pornind de la un simplu gand, curat si luminos, e acela: nu conteaza de la cine primesti important e sa primesti ceea ce are sens pentru tine.

Un blog interesant, util pentru noi toti! Adaug continut interesant si util pe el cu cea mai mare dragoste si cred cu tarie in ceea ce scriu. Inspiratiile mele vin din informatiile acumulate de-a lungul anilor sau experientele traite, mai adaug si din simturi plus perceptiile cu ajutorul gandurilor si/sau prin diverse metode de meditatie profunda la anumite situatii.

Pe scurt, la sfarsitul gandului din primul gand. :)
Tot cel mai mare scop este pentru ca vreau sa scriu o carte cu ajutorul tau si al lui si al ei si al lor. Vreau sa facem ceva inchegat, bun, gustos, frumos mirositor, sanatos si util for all people over the world! :)
Mai multe detalii iti zic mai tarziu, acum doar un mic banc in vine, atunci cand il intreaba maica-sa pe Ionel daca si-a facut temele pentru acasa si Ionel ii zice ca "mai putin stii mai bine dormi". :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Compunere Vara 2022 :)

La școală cel mai mult iubeam compunerile pentru Vară! Așa că. Felicitări călduroase cu sosirea Verii!  Ce grijulie - nu e nevoie să o căută...