sâmbătă, 12 octombrie 2019

Cum sa-ti gasesti perechea potrivita

Salut! :)
Daca tot am scris in articolul precedent despre singuratate - acum zic sa invatam impreuna si sa vedem ce putem face pentru a ne gasi perechea potrivita. Ce zici, e o idee buna sa adaugam careva ingrediente aici pentru a le gusta si vedea daca aduc rezultate? :)
Hai sa vedem cum stau lucrurile in a ne gasi perechea potrivita la care uneori speri atat de mult ca o vei gasi incat ai face orice pentru ca sa-ti vezi tinta atinsa, corect? :)

Gandeste-te ca esti in centrul Universului, astronomic vorbind, si vrei sa-ti gasesti jumatatea, dar nu stii incotro sa mergi. Nu trebuie sa te agiti - doar stai linistit si fii echilibrat pe toate planurile.
Ca sa gasim calea catre perechea potrivita nu este treaba noastra sa stim cum se va intampla acest lucru - trebuie sa-L lasam pe Dumnezeu, Universul, Natura - sa gaseasca caile potrivite si sa ne conduca pe calea corecta pentru a atrage ceea ce visam. Treaba noastra e sa dam directia, cu alte cuvinte sa cerem, sa actionam si sa fim atenti la semne - nu putem sa nu facem chiar nimic, nu? :)

Daca esti singur/a este din cauza multor motive - nu le vom enumera pe toate, probabil le stii pe ale tale si iti este de ajuns, nu?
Oricum, hai sa adaug careva sa nu zici ca sunt zgarcit.
Multi dintre noi avem rani la nivel de subconstient, fie ca sunt din copilarie fie ca sunt din adolescenta sau din maturitate, tot ce trebuie sa faci in privinta lor e ca trebuie sa le inchizi pentru totdeauna!
Altfel te vei roti in jurul acestora si iti va fi greu sa mergi mai departe.
Daca ai nevoie sa-ti inchizi anumite rani ar fi bine sa vezi sursa lor si sa gasesti pe cineva care sa le calce atat de bine incat sa nu te mai deranjeze.
Toate acestea sunt pentru evolutia ta.

Daca e din cauza ca nu te simti o persoana atragatoare - am o veste minunata pentru tine, si ea suna cam asa: Totul conteaza despre cum gandesti si simti si nu dupa cum arati!
Iar daca te gandesti ca este greu si ti-ai pierdut orice speranta, iti mai dau o veste buna: Nu te gandi ca acest lucru nu este posibil - poate fi putin mai greu dar nu si imposibil.
Creaza-ti niste convingeri, orice vrei tu - cu conditia sa fie pozitive.
De exemplu: sunt frumos, merit sa-mi gasesc perechea potrivita, sunt curajos, sunt inteligent asa cum sunt, imi place cum sunt, ma iubesc, ma respect, sunt minunat asa cum sunt, si lista poate continua cu orice doresti.
Baga-ti in cap aceste lucruri, repeta-le dimineata imediat cum te trezesti si nu le uita nici chiar atunci cand ai cele mai mari emotii! :)




Probabil te-ai obisnuit cu mine daca ai mai citit cate ceva pe aici - ai observat ca-mi place sa privesc lucrurile din mai multe puncte de vedere - uneori de la distanta, alteori mai de aproape, si incerc sa-ti povestesc totul ca de la prieten la prieten ca sa fie mai usor pentru tine sa ma intelegi.
Si aceste ganduri le tratez cu o dragoste deosebita pentru ca tot ce adaug aici vreau sa fie cat mai sanatos, util si sa ajute cu adevarat pe toti cei care au nevoie sa-si gaseasca perechea potrivita lor.

Hai incepem cu un gand simplu - Noi suntem spirit, minte, suflet, eter, lumina, sunet, emotie, materie si alte ingrediente. Suntem multi-dimensional si multi-vibrationali. Trebuie sa crezi acest lucru sau cel putin daca vrei sa mergi mai departe cu ceea ce vom trata aici. :)

Totul este impregnat si gazduit in corpul uman. Corpul nostru fizic este acea platforma care permite experimentarea tuturor posibilitatilor de la cele palpabile la cele mai spirituale. De exemplu, poti manca, bea, dormi, sau face orice activitate. In acelasi sens, este posibilitatea de realiza impregnarea tuturor actiunilor cu gandurile, emotiile, intentiile. Iata de ce trebuie sa fim atenti - la fiecare respiratie, pas, actiune, gand si emotie, totul ar putea capata o aura deosebit de puternica daca este realizat prin recunoasterea sacralitatii persoanelor sau lucrurilor care sunt implicate in ele.

In primul rand trebuie sa fii atent la orice lucru la care te gandesti cand vine vorba de tot ceea ce tine in ati gasi jumatatea - ai grija la orice lucru pe care il incarci in Univers, daca sunt ganduri negative, ura, dispret, sau energie negativa - de ex. vezi pe cineva care si-a gasit o iubita si il invidiezi, te gandesti cum de si-a gasit si tu nu ti-ai gasit. Aici trebuie sa-ti spun ca in acest caz nu ai cum sa-ti gasesti si tu perechea ta, daca vei incarca sau emana cele spuse mai sus.

Totul este interconectat in energiile noastre -  de aceea in loc sa invidiem trebuie sa admiram si sa le dorim din tot sufletul binele - la care putem adauga, ce bine ca si-a gasit, daca el/ea si-a gasit perechea, la sigur o gasesc si eu.
Tot ceea ce tine de relatie trebuie incarcat cu ganduri pozitive si cu iubire - cand incarci ceva, vei descarca ceea ce ai incarcat. Poti chiar ajuta pe altii sa se uneasca, fa-o cu cea mai mare placere si admira-i pe cei care se iubesc cu dragostea care ti-ai dori sa fii si tu in acea postura.
Ca sa-ti dau un exemplu, ceva de genul - vrei sa-ti gasesti perechea dar dormi pe un pat cu o singura perna, sau ca mine, cu patul strans pe jumatate. :)
Fa loc pe pat si perechii tale care asteapta sa te intalneasca, pune inca o perna si pentru ea. Comporta-te de parca ar veni in orice clipa langa tine, pregateste inca o ceasca de ceai in plus sau pune inca o farfurie pe masa - tu trebuie sa joci rolul ca si cum ai avea deja perechea potrivita.

Iti explic de ce - cand vine vorba de relatie, iubire, trebuie sa incarci totul exact asa cum vrei sa fie, imaginar dar fa-o, daca nu o vei face, toate cele ce ti le doresti nu au cum sa intre in energiile tale.  La nivel de constiinta iti doresti relatia - dar subconstientul blocheaza sau respinge tot ceea ce tine de relatie. Iata de ce trebuie sa joci un astfel de rol, sa faci ca subconstientul tau sa accepte si sa-si formeze obiceiul -  de fapt, timpul in care subconstientul da ordin neuronilor sa creeze ceva nou si in care tu iti poti crea o noua poveste despre tine este in jur de 21-30 de zile.  Iata de ce multe roade vin abia dupa acest termen - fie ca inveti ceva, practici, sau alte activitati.

Iata de ce ca prim pas in a gasi perechea trebuie sa admiri pe altii si sa le doresti din tot sufletul binele, sa te bucuri ca cineva si-a gasit si ca acest lucru e valabil si pentru tine.
Cand vei incarca ganduri pozitive si cu iubire, automat vei intra in rezonanta cu acele lucruri si sub o forma sau alta iti va fi adus - si tine minte nu pune niciodata la indoiala sau nu iti pune intrebari "cum va fi", "cum voi gasi", nu e treaba ta sa stii cum se va intampla sau pe care cai vei intalni perechea ta. Alunga toate convingerile care te limiteaza - indeparteaza toate nu-urile si intrebarile, alunga-le si concentreaza-te doar pe pozitiv.
Incearca sa nu mai gandesti prin prisma vechilor ganduri, obiceiuri - ca sa eviti sa nu atragi pe viitor acelasi tipar cu care te-ai confruntat pana acum. Fie ca este vorba de anumite rani ce poate nu sunt inca inchise sau vezi si tu din ce motive.

Ideea e ca nu trebuie sa-ti creezi iarasi si iarasi aceleasi viziuni limitate - priveste totul ca fiind ceva magic, totul a fost creat din nimic - acea substanta nevazuta lucreaza intr-un mod magic. In urma cu zeci de ani daca ziceai cuiva ca vom avea telefoanele de azi la sigur iti zicea ceva de care nu erai tare multumit, nu? :)
Iata de ce, toti cei care au inventat diverse lucruri pe acest pamant nu au avut o experienta practica cu ele dar au visat si au crezut ca este posibil ceea ce-si doresc, nu au stiut cum se va intampla dar si-au dorit si nu au renuntat.

Ca veni vorba de telefoane - tehnologia a avansat dar relatiile sau deteriorat, in acest sens fii atent cand domnisoara trece pe langa iar tu stai cu nasul in telefon. Cine sa o vada si sa o salute daca tu esti cu ochii in telefon. Atrage mai multa atentie la fetele din jur si bucura-te ca le vezi, da-le din mana si cine stie, una din multime poate se apropie de tine daca nu faci tu primul pas.  :)
Vei zice ca chiar atunci stai pe chat tot cu o domnita, e o comoditate si acest lucru - tehnologia e utila dar ce vreau sa adaug e ca nu-ti crea impresii si nu da impresii din spatele telefonului, eu m-as limita doar la cateva schimburi de idei/ganduri si desigur la locul de intalnire, nimic mai mult - nu pierde vremea pe chat cu fetele, crede-ma cand ti-o zic, pentru ca e din propria experienta, nu te va avansa deloc in relatia dintre voi, se pot crea niste impresii care mai tarziu vor fi daramate tot de voi.

Traieste realitatea, nu te ascunde in spatele ecranului - iesi la cat mai multe intalniri, poti sa te intalnesti cu mai multe fete in acelasi timp, sau daca nu poti, fa-o pe rand, o saptamana cu una, alta saptamana cu alta, si atrage atentia care din ele te face sa te simti cel mai special si ce versiune a ta scoate din tine fiecare din ele in parte.
La fel si pentru fete e valabil acest lucru. :)

Poti sa te intrebi de unde vei sti ca acea persoana pe care ai intalnit-o este cea potrivita tie, da?
Vrem noi sau nu vrem dar totul se petrece la nivel de reactii chimice dintre el si ea - si tu poate deja ai experimentat acest lucru dar nu ai realizat ca este vorba de chimia dintre voi doi.
Toate studiile au demonstrat ca atunci cand suntem indragostiti si ochii ne stralucesc - in organism creste oxitocina si serotonina, e acea bomba de hormoni care se descarca in momentul in care ne indragostim si suntem cu o persoana potrivita si ne intelegem, iar daca te simti si iubit, atunci fii sigur ca ea e persoana pe care o cauti.

De fapt, ca sa-ti dai seama ca ea este persoana potrivita, totul s-ar rezuma la urmatoarele semne: cand va intalniti e ca si cum v-ati cunoaste de foarte mult timp si simtiti nevoia sa stati multe ore impreuna, nu aveti lucruri in care sa va contraziceti, totul curge lin intre voi - fii atent la cum te face sa te simti, ce scoate din tine - daca e partea cea mai buna a ta, cum te face sa gandesti, pe ce pui tu pret cand sunteti impreuna.

In continuare - legat de timpul 21-30 de zile.
Iti poti crea o lista cu 25 de calitati ale tale - dar fii atent, 5 din ele sa fie calitati pe care crezi ca nu le ai dar le admiri la cineva.
Iarasi e un joc cu subconstientul - cele 5 calitati care crezi ca nu le ai dar le admiri la altcineva, se afla totusi in tine dar nu sunt decodificate sau activate sa zicem asa - nu poti admira ceva ce nu cunosti, intelegi?
Deci, adaugi 20 de calitati pe care le ai si esti constient de ele, si 5 calitati pe care le admiri la cineva. Le citesti in fiecare dimineata imediat ce te trezesti.
De ce este important anume dimineata - atunci creierul se afla in stare alfa si primeste cel mai usor informatia care se strecoara in subconstient - iar acesta la randul lui va da de stire acelor neuroni care vor crea acea poveste pe care le-o vei zice tu. :)
Dimineata trebuie de creat gandurile si emotiile pozitive despre cat de minunati suntem si toate acele calitati citite de pe lista in liniste si relaxare. Programeaza-ti ziua cu emotii pozitive.

Multe experimente facute pe ADN-ul uman arata ca el comunica cu tot ceea ce se numeste atomi - iar noi oamenii, planetele, si tot ce se vede si nu se vede au la baza atomii. Iata de ce cand te gandesti la o persoana cu toata dorinta ta - se intampla ca sa o vezi in cel mai scurt timp, atunci se produce comunicarea la un nivel foarte subtil - si cumva se face ca intalnesti persoana la care te gandeai.

In acele momente cand esti suparat, nelinistit, stresat sau gandesti rau despre tine - dar te prefaci ca esti bine si zambesti fals ca nu vrei sa-i indispui pe cei din jur, cumva ADN-ul tau comunica cu atomii si acestia transmit acelor persoane cu adevarat ceea ce este in interiorul tau - iata de ce ei te vor vedea asa cum te vezi tu, chiar daca te prefaci ca esti bine, intelegi? :)

Iata de ce este obligatoriu sa-ti creezi o noua poveste despre tine - aceste calitati trebuie sa le livrezi in subconstient - ca mai apoi acesta sa-ti livreze ceea ce doresti, te va pune in rezonanta cu diverse persoane armonioase si imprejurari care iti vor aduce ceea ce ceri.
ADN-ul va prelua comanda, va comunica atomilor si ei la randul lor vor comunica celor din jur acea poveste despre tine care ai creat-o tu.
Cred ca ai vazut si tu persoane care sunt destul de frumoase la chip dar nu au pe nimeni, sunt singuri si cauta cu disperare persoana care sa le faca viata mai armoniasa.
Problema e ca in mintea lor ei isi zic ca nu sunt destui de buni sau diverse lucruri negative care influnteaza la randul lor subconstientul, ADN-ul, atomii. :)
De fapt, toate acest povesti care le au multi oameni in mintea lor, sunt acele povesti care poate le-au zis altii si ei traiesc cu acele ganduri.
Trebui sa retii faptul ca subconstientul nu duce cont de ceea ce este pozitiv sau negativ - el mereu va prelua ceea ce ii vei livra tu.

Echilibrul tau chimic trebuie sa fie optim - de el depinde emanarea feromonilor care stau la baza atractiei fizice - pe care sexul opus ii simte imediat ce te-a vazut si va cauta sa intre in comunicare cu tine.
Atunci cand ADN-ul se destinde noi suntem in stare de bine, organismul produce si mai multi feromoni - atunci cand esti in stare de stres, poti fi cel mai frumos om de pe planeta dar daca nu emani feromonii, sansele nu sunt atat de mari pentru a intra in comunicare cu sexul opus, el/ea nu te mai percepe ca ceea ce ai vrea tu.
ADN-ul la stres se contracta si acele margeluse care sunt numite coduri de pe acea spirala, unul din ele raspunde de imunitate iar altul de atractivitate.
Deci, se opreste emanarea de feromoni pentru simturile sexului opus si blochezi drumul catre perechea pe care o cauti.

Probabil ai observat ca atunci cand incepi sa comunici la un alt nivel cu cineva de sex opus sau ai o iubita - te afli intr-o stare de bine si se intampla ca sa mai apara si altelea pe langa ea care sa vrea sa iasa cu tine sau cel putin iti fac din ochi - e pentru ca atunci ai ADN-ul dilatat, emani multi feromoni si ai deschise toate codurile catre ceea ce se numeste atractivitate. Si toata lumea va intoarce capul dupa tine - vei fi ca un magnet. :)

Iata de ce dimineata ai toata puterea sa creezi lumea pe care ti-o doresti.
Atunci cand te uiti in oglinda mai poti adauga niste bonusuri - uite profund in ochii tai si spune: merit sa fiu iubit, merit sa iubesc, merit sa calatoresc, merit sa am scucces in cariera, merit sa fiu fericit, merit sa fiu sanatos! :)

Si nu uita ca in pamantul acesta mare exista cineva pentru tine exact asa cum iti doresti tu sa fie - dar pentru asta e nevoie sa dai directia sau sa creezi imaginar!


Si ca sa-ti fie mai clar despre ce e vorba - trebuie sa intelegi ca acest lucru tot trebuie sa-l tratezi cu foarte mare atentie, probabil stii ca nu poti obtine ceva daca nu stii cu adevarat ce iti doresti, corect?
Deci, fii atent - pe langa lista cu cele 25 de calitati/caracteristici ale tale care ai facut-o sa o citesti in fiecare dimineata - trebuie sa mai faci una si in ea sa incluzi totul despre cum vrei sa fie perechea ta, o poti descrie exact asa cum iti doresti tu sa fie, nu uita de varsta de la cat pana la cat, kg, inaltimea si restul - vezi cum formulezi si ai grija la ce adaugi acolo pe lista -  pentru ca gandurile plus cuvintele sunt lucruri. :)
Aceasta lista o faci dar nu o citesti zi de zi, pune-o undeva intr-o carte si detaseaza-te de ea - e ca si cum o incredintezi Lui Dumnezeu, Universului.

Intr-un final cand vei intalni persoana la care visezi vei putea simti ca atunci cand vei sta in preajma ei ti se schimba perceptia si viziunea asupra multor lucruri si aspecte ale vietii.
In continuare, nu e nevoie sa bombardezi persoana cu diverse ganduri de ale tale - ca-ti place asta si nu-ti place altceva, lasa ca ea sa fie asa cum este si pe urma poti decide daca o vrei sa te cuplezi cu ea sau nu.
Ai sa vezi ca daca ea scoate din tine acea persoana speciala care esti - iti apare creativitatea, mai zici o gluma, esti fericit, zambesti doar ca o privesti, te face sa te simti in centrul atentiei ei - atunci ea este si trebuie sa actionezi si sa fii cat se poate de atent sa nu o pierzi din nou. :)

Si daca tot era vorba de acea chimia care se manifesta in noi la inceputul oricarei relatii - vei zice ca doar la inceput poate fi asa de frumoas si poate pe undeva poti avea dreptate si adevarul e ca acest lucru nu ne da voie sa vedeam care este realitatea cu adevarat - cu alte cuvinte, dupa o vreme cand  se mai aseaza lucrurile si ea mai adauga niste kg in plus, poate aparea intrebarea de la tine, ca cine este ea, ca nu era asa - intelegi? :)
Problema e ca tu privesti la ea dar nu vezi ceea ce este dar vezi ceea ce vrei tu sa fie.
De asta la inceput trebuie sa fii mai mult in pozitia de observator, nu te focusa cu atentia pe celalalt dar mai mult tine-ti atentia asupra ta.
Tu nu trebuie sa stai cu persoana data pentru cine e ea - trebuie sa fii cu ea pentru ceea ce te face ea sa fii, nici macar nu trebuie sa-ti pese daca ea te iubeste sau nu, intre timp poti avea in spate mai multe persoane care sa te iubeasca, si una scoate nervi din tine, alta te face sa te simti inferior, iar cea de-a treia scoate acele emotii din tine despre care probabil este vorba in toate relatiile de succes - cred ca intelegi despre ce vorbesc, da? :)

Deseori asteparile noastre de la perechea potrivita sunt la un nivel mult mai inalt decat ceea ce posedam noi - de exemplu, vrem ca sa nu aiba anumite obiceiuri dar noi le avem, in acest caz trebuie sa scapam intai noi de ele si pe urma sa avem asteptari de la ea/el.

Inainte de a intra in orice relatie, devino prieten cu tine insuti - intr-un fel sau altul trebuie sa cazi la invoiala cu singuratatea. Iubeste-te si invata sa nu cersesti dragoste sau relatii.
Singuratatea este o stare de spirit negativa, este atunci cand mereu esti in cautarea cuiva - iar atunci cand esti pe deplin fericit cu tine insuti si nu esti dezechilibrat, te afli intr-o stare pozitiva de fericire.
Iata de ce atunci cand intri intr-o relatie cu cineva si te simti singur, il vei exploata pe celalalt - tot asa vei atrage o persoana exact precum esti tu - si se va intampla o expoatare reciproca. Ambii sunteti in cautare de ceva, exploatarea nu este de durata si poate sa dispara precum ca nu ati gasit ceea ce ati cautat.
Pe de alta parte nimeni nu se afla aici pentru a fi exploatat sau folosit - toti suntem unici in felul nostru si avem un scop in sine, fiecare se afla aici pentru a fi respectat.
Iata de ce atunci cand actionezi dupa singuratate dai de o persoana care este exact in aceeasi situatie ca tine - este propria ta reflectie, iti doresti asta? Poate sa tina dar poate sa nu tina astfel de relatii - eu am experimentat si nu a mers. :)

Intaii de toate fii fericit, bucura-te si iubeste-te! Si nu te ingrijora ca nimeni nu bate la usa ta - foarte bine, nu pierzi nimic, pentru ca nu astepti pe nimeni, nu? Si chiar daca bate cineva esti acasa - ce simplu, da?
Cand intri intr-o relatie trebuie sa intri ca un stapan care ofera nu ca unul care cauta sau cere. Iar persoanele care traiesc ambele in acelasi mod se vor atrage reciproc si atunci cand se intalnesc si sunt stapani pe propria lor fiinta -  fericirea se multiplica iar intalnirea lor lor devine o sarbatoare minunata  facand ca viata lor sa fie magica!
Cei doi nu se exploateaza reciproc - nu se folosesc unul de altul, dimpotriva cei doi devin unul si se bucura de existenta care ii inconjoara. Ei sunt uniti si au un interes si scop mult mai inalt fata de cei care intra in relatie cautand ceva, iar cei care cauta ceva de obicei cautarea lor cea mai inalta este doar placere trupeasca.


Noi oameni suntem fiinte ce avem nevoie de socializare, mangaiere, iubire, dragoste, compasiune si altelea. Toate acestea le putem primi si oferi. Fiecare dintre noi simte nevoia de a avea pe cineva alaturi - dar cand maturitatea este deja atinsa, nevoile fiecaruia incep sa tinda mult mai mult catre o persoana de sex opus cu care sa se faca schimbul de energie. :)
In acest sens cu totii cautam si simtim nevoia de a avea alaturi acea persoana care ne este potrivita.

Ce putem intelege prin pereche potrivita sau acea compatibilitate?
Nu vreau sa fiu dur – dar nu exista in lumea intreaga o persoana care sa fie super ideala si corecta – la inceput poti vedea asta in perechea ta, pe parcurs insa vei observa lucruri care pot sa te dezamageasca. Trebuie sa intelegi ca din moment ce tu nu esti ideal nici perechea ta nu poate fi ideala.  Iata de ce trebuie ca fiecare sa fie constient de acest lucru – sa nu se intample ca atunci cand gasesti pe cineva sa zici ca e persoana perfecta – cand dezamagirea va aparea va trebui sa sufere unul sau ambii.
Primul aspect ar fi - daca vom privi ca cei doi pot avea in comun niste lucruri, obiceiuri si/sau impart aceleasi  convingeri putem spune ca asta este varianta cu partea restransa, simplu - gasesti pe cineva caruia ii place ceea ce-ti place tie si  impartiti aceleasi idei sau convingeri. Altfel zis - cei doi trebuie sa fie la fel.
Al doilea aspect poate fi acea versiune vasta - implica o multitudine de intelegeri variate prin care daca vom parcurge nu vom da de capat si vom ajunge sa ne epuizam si tot nu vom intelege nimic.
Deci - versiunea asta vasta este ca acea mancarea variata care este sanatoasa si bine de mancat. Poate cuplurile potrivite nu este neaparat sa fie la fel?

Intr-o relatie nu este nevoie sau obligatoriu sa fie ambii la fel - cei doi se vor plictisi unul de celalalt si va deveni o relatie din obisnuinta.
Ca sa nu se ajunga la astfel de plictiseli e nevoie ca fiecare dintre parteneri sa aduca ceva nou cu ei decat aduce celalalt - sa aduca un plus de idei si valori atat unul cat si celalalt.
Orice este bun si sanatos ca sa invat eu partenera mea si invers, ea sa ma invete pe mine orice are de oferit.
Spre exemplu tu esti axat pe un domeniu si studiezi altceva decat partenera ta - ea la fel studiaza alte domenii - aici veti avea de invatat unul de la celalalt.
Ca sa nu fie o confuzie aici - nu zic ca cei doi trebuie sa fie ca apa si uleiul - nu sunt la fel din anumite puncte de vedere dar este important ca energiiile celor doi sa fie indreptate in aceeasi directie, altfel nu va merge.

Imagineaza-ti, ea incepe sa-ti povesteasca ceva nou - tu o privesti cu atentie, buzele ei moi iti fac gust sa le savurezi, nu o mai lasi sa termine ceea ce a inceput - ii cuprinzi usor fata si incepi sa o saruti seducator. :)


Spre final vreau sa adaug niste ganduri despre ce este de facut in cazul in care deja ne gandim intens la o persoana anume.
In cazul cand deja cunosti persoana si te gandesti obsesiv la ea - nu se va intampla mare lucru. Cu exceptia faptului ca iti poti crea o imaginatie bogata si vei trai niste sentimente dulci in propria ta lume imaginara - folosind ca cheie de acces acea persoana. De fapt ea este sursa gandurilor tale.

De cele mai multe ori poti pierdea vremea in zadar, nu ai de unde sti daca ea simte la fel pentru tine doar daca nu o contactezi sa clarifici acest lucru.
Iti zic din nou, nu-ti fie rusine de ceea ce simti pentru persoana data, totul se petrece in interiorul tau, nimeni nu poate sti despre acest lucru daca nu il exprimi. Totul incepe din momentul ce incepi sa-ti exprimi gandurile si sentimentele catre persoana data, vei vedea ca lucrurile vor deveni mult mai clare, si cine stie poate nu ea e persoana care iti este destinata, dar tu te gandesti mereu la ea si nutresti sentimente care mai de care.

Exista doua optiuni in ceea ce priveste sa-ti traiesti viata - prima ar fi: sa poti invata sa traiesti la unison cu creatia, a doua ar fi ca iti poti construi singur propria ta creatie in mintea ta.
Si tot aici vreau sa reaminesc ca planeta noastra se roteste intr-un ritm extrem de precis - iar acest lucru nu este ceva minor, toate galaxiile si intregul sistem solar cu intregul Univers se simt bine - numai noi oamenii avem in minte niste ganduri minore care nu ne dau pace si brusc devenim agitati si nervosi. Problema e ca multi traiesc in propriul lor spatiu psihologic care nu are nicio legatura cu realitatea - din aceasta cauza, oamenii se simt nesiguri, iar lumea lor interioara se poate prabusi oricand.
Daca ne vom raporta la cat de grandios este Universul, spatiul cosmic, ne vom da seama ca oamenii inseamna mai putin decat un fir de praf - in acest sens, atunci cand avem ganduri suntem convinsi ca gandirea noastra care la fel conteaza mai putin decat un fir de praf, ar putea determina natura existentei si/sau anumitor lucruri ce poate depind de altii. Aici avem de a face cu pierderea perspectivei asupra vietii asa cum decurge ea in mod natural.
Sfatul meu e sa iti creezi propria viata dar sa o adaptezi/modelezi celei fundamentale/naturale - nu incerca sa pacalesti viata/creatia - accept-o asa cum este ea.

Cand gandesti suta la suta logic intri in acea stare de asteptare si nimic nu se intampla. Prea multa logica poate distruge multe - cum am mai spus, inteligenta ta se intoarce impotriva ta.
Daca in fiecare zi cand te trezesti vei gandi suta la suta logic - si nu vei atrage atentia rasaritului de soare, la pasarile de pe cer, la florile ce cresc in gradina.
Dar vei face strict ce ai de facut, toaleta, spala-te, mananca, lucreaza, dormi. Si repeta acest proces zi de zi an de an - vei realiza ca nu exista motiv sa continui acest proces.
Nu fi atat de serios in ceea ce priveste gandurile tale catre o persoana pe care crezi ca o iubesti - cel putin pana nu iti confirma ea. :)

Crede-ma, nu va aparea la usa si nici nu te va apela, nu mai vorbim de chat, decat daca nu ii scrii tu. Asta se refera atat la baieti cat si la fete - fiecare din noi se poate gandi la cineva anume, nu conteaza ca esti fata - daca te gandesti obsesiv la un baiat, fa ceva sa discutati despre ceea ce simti fata de el, astfel veti clarifica lucrurile. Tu crezi ca te va cauta el cumva - gresesti, el nu are de unde sti doar daca nu cumva ii trimiti telepatic niste sentimente in subconstienul lui. :)

Actioneaza corect - stii vorba, nu conteaza ca muncesti mult, conteaza cat de valoros este acel lucru si daca mai este facut si corect, atunci cu siguranta ai doar de castigat.
O simpla scrisoare fizica sau electronica - un simplu apel, sau orice, te poate elibera de acele ganduri care nu-ti dau pace sa te concentrezi la nimic. Stiu cum este sa fii cu cineva si sa te gandesti cu totul la altcineva - pur si simplu esti pierdut din realitata prezenta, poti chiar sa intri in conflict cu prietenii, familia, lumea cu care interactionezi, tu nu vezi pe nimeni atunci - stai doar si te gandesti fara sa actionezi, mai interesant e ca unii pot duce cu ei aceste ganduri ani la rand si nu fac nimic in privinta lor.

Traim intr-o lume in care nici regii si imparatii din trecut nu au trait asa comfortabil.
Avem atata tehnologie si resurse, sunt oameni atat de minunati si ingeniosi.
Apeleaza la tehnologie sau la oameni pentru a lua legatura cu persoana care vrei sa o cuceresti - stii ca era o vorba "daca nu te casatoresti singur pana la 30 de ani, atunci te pot casatori babele", o baba stie o fata buna, alta stie un baiat bun, si asa se gandesc ele sa ii intorloace pe cei doi. :)

Retine ca nimic nu ar fi fost la fel daca tu nu ai exista, fiecare om cu care ai vorbit ar fi diferit fara tine - iata de ce ai inca un motiv in plus sa actionezi cum gasesti tu de cuviinta ca e mai bine si mai simplu ca sa comunici cu acea persoana care la randul ei va fi influentata de ceea ce ii vei comunica - si precum suntem cu totii conectati si mai ales influentati de ceea ce ni se adreseaza, ai toate sansele sa primesti ce iti doresti - toti cei din din jurul nostru nu se afla aici doar pentru a umple acest spatiu gol.

Fii putin mai creativ si reinventeaza-te in ceea ce priveste perechea ta.

Iti doresc sa-ti gasesti perechea potrivita si sa aveti parte de iubire reciproca si o relatie asa cum v-o doriti ambii!

2 comentarii:

Compunere Vara 2022 :)

La școală cel mai mult iubeam compunerile pentru Vară! Așa că. Felicitări călduroase cu sosirea Verii!  Ce grijulie - nu e nevoie să o căută...