vineri, 5 iulie 2019

Cum sa devii bogat si sa obtii orice doresti

Salut, daca vrei sa afli cum sa devii bogat si sa obtii orice tip de bogatie, sau cum sa aduci in viata ta acele lucruri de care ai nevoie sau la care visezi, atunci te invit cu cea mai mare placere pe aceasta pagina! :) Vei afla ceva cu totul divers decat ti-a povestit altcineva pe aceasta tema. Vom explora impreuna toate metodele care ne fac sa devenim bogati si sa obtinem orice tip de bogatie pe care ne-o dorim si care vibreaza sau este in armonie cu noi.
Nu stiu daca stiai, dar iti zic sa stii ca toti oamenii au dreptul de a fi bogati pentru ca fiecare in parte are nevoie de foarte multe lucruri pentru a se dezvolta, si fie ca este vorba de persoane, imprejurari, stari traite sau fie ca sunt lucruri ce pot fi obtinute contra banilor. Deci, e foarte clar ca nu toti pot trai o viata completa si plina de succes daca nu sunt pe deplin bogati, sau cel putin in masura cat sa-i satisfaca nevoile.

Ei bine, de la inceput vreau sa-ti zic ca va fi un articol destul de maricel pe cateva pagini si nu vom vorbi despre bani, ci mai mult despre atitudinea ta, gandirea ta, mentalul tau, acel mod anume de a percepe si a intelege in ce consta sa te imbogatesti si cum o poti face folosind cele mai simple tehnici dar foarte eficiente.
Si la urma urmei de ce sa vorbim noi despre bani daca nicio carte de talie mondiala care invata oamenii cum sa devina bogati nu vorbeste despre bani? :)
Vreau sa mai adaug ca toti cei care te vor invata sa faci bani si sa te imbogatesti, ei ori vor cauta ca tu sa cumperi ceva de la ei ori sunt niste actori care simuleaza ceea ce prezinta si te vor face sa-ti pierzi vremea. Desi aceasta metoda cu actoria poate sa faca parte din teoria de a te imbogati, iti voi explica mai tarziu despre ce este vorba.

Si care este secretul de a deveni bogat?
Pareri, idei, ganduri, metode, pot fi milioane dar toate se concetreaza spre cateva lucruri care sunt de baza. Altfel spus, toate drumurile duc la Roma. Aici trebuie atentie, fiecare trebuie sa-si gaseasca metoda cu care rezoneaza mai mult sau drumul cel mai potrivit.  M-am gandit si eu la asta, si nu de putine ori, si de aceea nu trebuie sa le descoperim acum pe toate sau sa te las pe tine sa o faci, pentru ca sau ocupat altii de ele si aici m-am gandit ca ar fi bine sa extrag licoarea cea mai naturala si curata dintre toate. In alta ordine de idei, aici vom condesa mai multa informatie din mai multe domenii, altfel spus, vom privi omul din mai multe puncte de vedere precum ar fi cel spiritual, stiintific, biologic-intuitiv, creativ, si vom converti totul in tot ce inseamna bogatie in asa mod incat sa ne fie utila toata informatia noua tuturor in masura de care avem nevoie sa ne imbogatim. Iar usor, usor in urmatoarele articole vom explora pe rand cele mai remarcabile principii, legi, tehnici, metode, sau cum sa ne schimbam paradigmele de exemplu - acele constructii mentale care odata schimbate ajuta la imbogatirea sanatoasa pe termen lung si aduc plinatatea de care avem nevoie cu totii pentru a fi impliniti.

Eu subsemnatul Mihail Mariniuc, daca ar fi sa formulez secretul bogatiei sau succesul tuturor oamenilor in cateva cuvinte ar suna asa: <em>secretul esti tu</em>, descopera-te si vei gasi comoara care te va imbogati nelimitat in cel mai simplu mod si cel mai placut. :)




Ca de obicei nu te las fara o poveste, iar aici mi-am amintit una, ca veni vorba de imbogatirea sanatoasa si pe termen lung.
Hai sa auzim povestea:
Un cal pastea iarba iar o pasare ce se afla pe el ii scotea capusele si le manca.
Pasarea ii zice calului ca tare ar mai vrea sa poata zbura sus si sa ajunga pe cel mai inalt copac.
Calul ii zice ca daca ar dori sa prinda la puteri sa manance putin in fiecare zi din balegarul lui ca este util si de el se foloseste toata lumea.
Pasarea a refuzat la inceput dar pe urma a incercat si rezultatele erau vizible chiar din prima saptamana.
In mai putin de 2 saptamani pasarea deveni grasa si frumoasa si deja putea sa ajunga pe cel mai inalt copac.
Intre timp, batranul fermier leganandu-se linistit in leaganul sau, a zarit o pasare grasa si frumoasa pe un varf de copac si a vanat-o pe loc.

Lectia povestii: nu e bine sa mananci rahat sau sa te umpli cu nimicuri care nu sunt sanatoase. Nu citi literatura care te trage in jos, nu-ti face prieteni negativisti care nu te incurajeaza, nu privi si nu acumula informatie negativa!
Nu asculta prostiile unora, precum ca te vor face bogat peste noapte precum sunt diverse programe piramidale. Te poti imbogati peste noapte prin diverse siretlicuri sau sa intri in scheme dubioase, insa acest tip de imbogatire nu este sanatos si e pentru putin timp. Daca esti dechis la minte vei intelege bine despre ce este vorba.

Te rog sa-ti pregatesti un pix si un caietel pentru a lua notite sau pentru ati expune ideile, gandurile si dorintele pe hartie pentru ca tu esti propriul tau arhitect. Nu de alta dar te voi pune sa-mi arati data viitoare cand ne vom intalni. :)

Bun, hai sa incepem sa ne imbogatim! :)
Ce vrei sa facem mai intai, sa ne imbogatim sau sa gandim si sa visam? Probabil vrei bogatie, si cat mai multa, nu? Posibil toti vor asta dar pana la urma toti se aleg mai intai cu ganditul sau cu visele, am dreptate? :)

Ce trucuri psihologice, si ce joc greoi pot zice unii cand vine vorba de imbogatire. Dar de fapt totul este atat de usor si simplu de a deveni bogat.

Hai sa incepem sa exploram gandurile, ideile, principiile si sa bem din licoarea ce am pregatit-o. :)
Intai de toate, trebuie sa stim ca noi suntem cei care ne modelam orice situatie asa cum dorim, fie ca o facem constient sau inconstient.
Deci, atunci cand vrem sa modelam ceva dupa plac in mod constient e nevoie sa stim cu exactitate ceea ce vrem dar cel mai mult trebuie sa stim cine suntem cu adevarat. Cea mai mare problema a noastra e ca nu stim cine suntem cu adevarat.
Tot ce se vede la exterior nu are nicio legatura cu identitatea noastra naturala.
Exteriorul sau corpul nostru este produsul alimentelor pe care le consumam sau daca vrei mai mult este memoria adunata si transmisa de-a lungul, miilor, milioanelor de ani prin generatii.
Mintea noastra a adunat tot ce a putut cu ajutorul simturilor noastre, dar acest lucru nu inseamna ca noi suntem totuna cu ceea ce am acumulat.
Aspiratorul atrage praful dar el nu este praf, ai inteles ce-am vrut sa zic? :)

Trebuie sa stim ca exista bogatie si orice tip de bogatie pentru toata lumea, bogatia vine si curge ca un rau, trebuie doar sa ne conectam la el pentru a lasa sa intre in vietile noastre ceea ce ne lispeste sau ceea ce ne dorim.
Resursele de bogatie ce sunt oferite de catre Dumnezeu sau intregul Univers, de Creatia in sine, sunt inepuizabile, trebuie sa intelegem ca este indeajuns pentru toata lumea si nu este nevoie sa ne facem griji pentru acest lucru sau sa fim invidiosi pe altii si sa concuram cu ei pe vre-un plan de afaceri.
Ba din contra bogatia trebuie sa vina pe un fundal linistit, creativ, ceva ce este al nostru, creat de proriile noastre ganduri si intuitii, totul trebuie sa vina din adancul nostru si sa treaca fara blocajele din mental.
Intreaga creatie a lui Dumnezeu vrea sa ne daruiasca tot ce cerem, de altfel s-ar contrazice sursa creatoare, nu?

Totul este creat deja, tot ce se cere de la noi e sa cerem si sa actionam intr-un mod anume pentru a primi ceea ce am cerut, imbogatirea are niste reguli care sunt bazate pe niste calcule precum ar fi cele matematice.
Cand zic ca totul este creat deja, este adevarat, acel ceva care asteapta sa vina la tine este condesat intr-o substanta care inca nu are o forma si din care totul este facut si se va produce in continuare.
Intreaga sursa creatoare este un depozit inepuizabil de substanta care abia asteapta sa fie golit, iar atunci cand va fi golit pe deplin va produce si mai multa substanta.
E pentru ca substanta care imbogateste oamenii, raspunde mereu cererii omului, nu il va lasa fara lucrurile bune.
Am putea compara aceasta substanta ca fiind ceva care desi nu se vede, ea gandeste, este vie si se indreapta mereu catre viata.
E ceva de genul aerului, nu se vede dar el sta la baza vietii pe pamant.

Tot acest proces de creare a substantei nevazute si fara forma este impulsul natural si innascut al vietii de a se dezvolta. Deci, nu trebuie sa ne facem griji pentru nimic, este esenta inteligentei de a se extinde si a conştiintei de a-si largi limitele pentru a-si gasi o
exprimare cat mai larga. Ca sa putem intelege mai bine cat de inepuizabil este totul trebuie sa privim catre univers si sa vedem cum creatia prin substanta nevazuta a capatat diverse forme si se exprima cat mai complet.

Este fenomenal sa poti intelege cat de mare este universul, iar daca vei intelege acest lucru cu siguranta vei intelege ca resursele de bogatie si de a te imbogati sunt inepuizabile.
Mi-am amintit ceva legat de univers, ultima data cand am privit un clip despre cel mai mare corp ceresc depistat de catre astrologii actuali era un corp ceresc care este atat de mare incat unui avion care se deplaseaza cu 1000 KM pe ora, i-ar fi trebuit 1200 de ani sa faca doar o singura data inconjurul acelui corp. Si astfel de povestiri pot continua.

Tot ce exista acum in acest moment a existat mereu, fara indoiala, intreg UNIVERSUL este PREZENT si VIU, se extinde mereu si se indreapta catre mai multa viata si cauta sa se  dezvolte si mai mult. Nu vad care e problema sa nu raspunda la toate cererile ce sunt in concordanta cu intreaga creatie si cu natura care este creata pentru dezvoltarea vietii.
Singurul lucru care pune in miscare intreaga creatie este insasi creşterea vieţii. Iata de ce mereu vom primi ceea ce vom cere, orice tip de bogatie care o cerem pentru noi va veni la noi doar daca aceasta va ajuta ca intreaga creatie sa se manifeste intr-un mod cat mai inteligent si va ajuta ca viata sa creasca, acea cerere va fi furnizata din plin si mai rapid decat ne-am gandit.
Nu poate exista lipsa raspunsului din partea Lui Dumnezeu, pentru că atunci
Dumnezeu s-ar contrazice si si-ar anula intreaga creatie si toata lucrarea. El vrea sa crestem, vrea sa avem tot ce ne dorim.
Dumnezeu, Universul, Creatia si toate resursele Substantei care nu are inca o forma, sunt puse la comanda tuturor celor care se comporta sau gandesc intr-un mod anume.

<strong>Cheia principala este gandul- gandirea inalta, cea pozitiva, intuitiva, creativa.</strong>
Multi nu pot sa gandeasca inalt sau sa se puna in pozitia unui om bogat si sa gandeasca ca acesta, acest lucru este cauzat de multele impresii acumulate de-a lungul anilor de la diverse persoane de care au fost inconjurati. Au auzit multe nu-uri si negativitati care le-au influentat gandirea.
Oricum, indiferent de tendintele tale actuale, experientele, factorii genetici sau de mediul inconjurator, toate acestea nu trebuie sa aiba un rol in ceea ce priveste gandirea ta, toate se vor schimba imediat ce vei incepe sa gandesti intr-un alt mod, in acel mod anume de care esti capabil sau ai fost capabil mereu dar ceva te-a impiedicat sa o faci.
Priveste cum oamenii au gandit ca vor sa zboare, nu au stiut cum va fi posibil acest lucru deoarece suntem creaturi fara aripi. Gandul ce a fost generat si a fost persistent a facut totusi posibil ca oamenii sa zboare, si in ultima suta de ani oamenii zboara oriunde doresc.
Si cum este posibil acest lucru?
Nu  au fost incalcate legile naturii deloc, ci au fost intelese mai bine si mai profund. Intr-o maniera similara fiecare dintre noi trebuie sa-si inteleaga rolul gandirii, pentru ca doar atunci fiecare isi va putea prelua controlul in totalitate asupra fiecarui aspect al vietii sale.
Daca am putea compara gandul cu energia vitala a noastra ar iesi cam asa ceva, detinand controlul total al energiei noastre vitale, atunci putem avea orice dorim, intreaga noastra viata se va afla sub dirijarea noastra.

Poti gandi orice si poti visa la orice, cere orice de la sursa care daruieste. Ai observat ca atunci cand spui in gluma ceva dar care a fost spus cu destula convingere sau acuratete, s-a implinit rapid si fara efort. Nu e nevoie sa stii cum se va produce totul, este important ca tu sa vrei cu claritate acel lucru.

Dumnezeu, Universul, Creatia, iubeste sa fii clar, tu trebuie sa produci gandul, pe care trebuie sa-l scoti la iveala, expunandu-l pe hartie, vorbind despre el, pronuntandu-l, visand cu voce tare la el. Nu ti se va raspunde daca vei arunca intregul alfabet si vei astepta. Nimeni nu se va osteni sa aleaga de acolo acele litere care formeaza dorinta ta. Tu trebuie sa te ostenesti sa o creezi si sa fie cat mai clara, curata si care se potriveste cu dezvoltarea vietii - cu siguranta vei primi ceea ce ai cerut.

Exista o materie ganditoare din care toate lucrurile sunt facute si
care umple întregul spatiu din univers. Un gand in aceasta substanta produce lucrul imaginat de acel gand. Omul isi poate imagina diverse forme ale lucrurilor in gandul sau si, prin imprimarea gandului sau asupra substantei fara forma el poate determina crearea lucrurilor la care se gandeste.

Oamenii care gandesc intr-un mod anume devin bogati, acest lucru nu este greu, fiecare dintre noi avem abilitatea de a gandi intr-un mod anume. Este adevarat ca noi am uitat asta sau cel putin am pierdut firul. Acest fir poate sa se fi rupt pe undeva prin generatii sau poate nu este atat de departe, oricum, noi putem restabili orice, deoarece exista samanta iar aceasta trebuie udata si va creste.

Noi suntem o masinarie suprema, cea mai inalta creatie a Lui Dumnezeu si a intregii naturi, noi reprezentam o capodopera tehnologica. Cu toate astea, oamenii nu-si folosesc resursele disponibile nici cateva procente din ceea ce poate fiecare dintre noi. Ca sa facem o comparatie, am putea lua niste telefoane mobile si precum spun expertii care fac anumite sondaje, ele arata ca oamenii care le folosesc nu utilizeaza decat 7-10% din capacitatile totale de 100% ale telefonului mobil.
Ce sa mai zicem noi de masinaria noastra care este mult mai suprema ca un telefon mobil. Probabil nu folosim nici 1-2% -  deci, trebuie sa ne gandim la acest lucru.
Nu exista pe lumea asta o masinarie mai fascinanta ca corpul nostru care combina cel mai inalt nivel al mecanicii cu un nivel la fel de inalt al electronicii si cu cele mai sofisticate circuite electrice pe care ni le-am putea imagina vreodata.
Sa luam un exemplu, acum mancam un fruct si dupa cateva ore acel fruct devine una cu noi, deci hai sa privim cum organismul nostru transforma alimentele intr-o fiinta umana, evident ca sursa creatiei isi face treaba destul de inteligent, nu?

<strong>Gandul ca putere - totul incepe cu un gand, chiar si gandul incepe cu un gand!</strong>
Aceasta putere poate fi obtinuta doar intelegand faptul esential care se
afla in spatele tuturor aparentelor. Acest fapt este ca exista Substanta
Ganditoare, din care si prin care au fost create toate lucrurile.
Apoi, trebuie sa intelegem adevarul ca orice gand existent in aceasta
substanta devine forma, iar omul care poate imprima gandul sau asupra
substantei, poate face ca gandurile sa capete forma si sa devină lucruri vizibile.
Cand vom realiza aceasta, vom scapa de orice îndoiala sau teama,
pentru ca vom sti ca putem crea orice dorim sa cream; putem obtine tot ce
dorim sa avem si putem deveni tot ce dorim sa fim. Ca prim pas catre a deveni
bogat, trebuie sa crezi in trei reguli fundamentale, ele sunt:
1. Exista o materie ganditoare din care toate lucrurile sunt facute si care, in starea sa originara, patrunde, penetreaza si umple toate spatiile din univers.
2. Un gand imprimat in aceasta substanta Produce lucrul imaginat de
acel gand.
3. Omul poate forma ganduri in mintea sa si prin imprimarea acestora asupra substantei fara forma, poate cauza ca gandul lui sa devina creatie.
Deci, daca ai diverse concepte despre univers, atunci va trebui sa adaugi la ele si acest concept unic, si trebuie sa insisti asupra lui pana cand ti se va fixa in minte si va deveni modul tau obisnuit de a gandi. Citeste aceste afirmatii mereu, fixeaza-ti fiecare cuvant in memorie si mediteaza asupra lor pana cand ajungi sa crezi cu fermitate in ele. Daca apare vreo indoiala, alung-o asa cum ai alunga un pacat. Nu asculta argumente impotriva acestei idei, nu merge la predicile sau prelegerile unde se promoveaza conceptii opuse. Nu citi reviste sau carti care te invata altceva; daca vei avea convingeri amestecate, toate eforturile tale vor fi irosite.
Pasul catre imbogatire incepe cu acceptarea celor mai simple lucruri ce sunt cat se poate de adevarate.

Nu pune la indoiala aceste lucruri, pune la indoiala doar acest lucru: de ce sa pastrezi banii daca ei sunt printati si pot fi printati infinit de multi.

Este dorinta lui Dumnezeu ca tu sa devii bogat. El vrea sa devii bogat pentru ca el sa se poata exprima mai bine prin tine, atunci cand ai la indemana mai multe lucruri prin care sa Il exprimi. El poate trai mai mult prin tine, daca detii mai multe mijloace cu care sa iti  dezvolti viata.
Nu uita, totusi, ca dorinta Substantei este pentru toti si toate, ea
actioneaza pentru dezvoltarea vietii in general; nu poate fi facuta sa actioneze
pentru mai putina viata in anumite directii, pentru ca ea este egala in toate,
cautand doar bogatie si viata.
- Universul doreste ca tu sa ai tot ce iti doresti sa ai.
- Natura te ajuta in planurile tale.
- Totul este natural pentru tine.
- Accepta ca toate astea sunt adevarate.
- Este esential, totusi, ca scopul tau sa fie in armonie cu scopul general al vietii.
- Substanta Inteligenta va crea lucruri pentru tine, dar nu le va lua de la altcineva ca sa ti  le dea tie.
- Trebuie sa alungi gandul competitiei. Trebuie sa creezi, nu sa
concurezi pentru ceea ce este deja creat.
- Nu ai nevoie sa iei nimic de la nimeni.
- Nu ai nevoie sa te targuiesti cu nimeni.
- Nu trebuie sa inseli sau sa profiti de cineva. Nu trebuie sa faci pe nimeni sa munceasca pentru tine, si sa il platesti cu mai putin decat merita.
- Nu ai de ce sa doresti proprietatea altora sau sa o privesti cu ochi lacomi, nimeni nu poseda ceva ce tu nu poti avea la fel; si asta fara ca sa deposedezi pe alti oameni de lucrurile lor.
- Tu trebuie sa devii un creator, nu un competitor; vei obtine ceea ce iti doresti, dar in  asa mod incat atunci cand vei avea, orice alt om va avea mai mult decat are acum.

<strong>De la gand catre dorintele ce sunt deja materializate in univers.</strong>
Se stie de mult timp ca dorintele noastre sunt deja materializate in Univers, cu alte cuvinte putem spune ca totul exista dar nu este manifestat in plan fizic in viata noastra.
Tot ce trebuie sa faci este sa iti convingi mintea ca sa accepte sa se implineasca si sa apara in plan fizic acele dorinte. Nu este treaba noastra sa stim cum se va produce realizarea in planul fizic, important este sa cerem si sa fim atenti la semne - de exemplu, ceri de la Dumnezeu o casa, El stie deja ca ai nevoie de acea casa, tot ce va trebui sa faci este sa fii atent ce va urma, in urmatoarele zile iti poate cadea oportunitatea sa pleci undeva, sau cineva te invita undeva, pentru ca totul este legat - ca un lant, iar daca tu vei refuza, asteptand ca casa ta sa apara fara sa actionezi atunci va trebuie sa astepti alte ocazii care sa te duca mai aproape de casa mult dorita.
Trebuie sa intelegem ca Dumnezeu, Universul, Creatia, lucreaza prin oameni ceea ce duce la unitate adica la Legea Unitatii numita si Legea Energiei = totul este interconectat, precum o retea de computere sau un circuit electric, este prima lege si cea fundamentala a Universului - vom vorbi mai tarziu despre LEGILE UNIVERSULUI.
Toti oamenii vor ca sa obtina ceva foarte rapid, acest lucru poate fi posibil doar daca se respecta niste pasi sau niste conditii.
Pentru inceput trebuie sa intelegem ca este nevoie ca atunci cand dorim sa obtinem ceva, noi trebuie sa fim in liniste si pace cu noi insine. Totul trebuie sa vina dintr-o stare de relaxare, acea stare de relaxare ce face ca noi sa fim in centrul nostru, centrati si in echilibru, aceasta stare trebuie simtita si perceputa ca fiind ceva ce vine din interiorul nostru, din inima noastra, ceva ce vrea toata fiinta - si atunci cand va trece prin mintea sau mentalul nostru sa nu intampine bariere. Atunci cand vine din adanc ea vine din simtire acest canal este cel mai sanatos si este mereu in concordanta cu Creatia in sine.
Atunci cand nu suntem relaxati, dar devenim imprastiati cu gandurile si este zbucium in mintea noastra este dificil si nu putem aduce ceva ce ne dorim cu adevarat, nu trebuie sa fim aerieni dar adunati. Trebuie claritate, liniste si curatenie. :)

Formularea dorintei trebuie sa inceapa cu o afirmatie pozitiva - trebuie sa fii centrat, sa fii in inima si adunat cu toata fiinta ta, doar atunci tu esti in unitate si esti conectat la legea unitatii.

Daca iti vine greu sa crezi ca inima are vre-o legatura cu acest proces si ca este doar un organ carnal al omului, atunci poti fi adeptul sau ferm convins ca mintea omului este cea care le aranjeaza pe toate. Deorece ea imbina toate dimensiunile, acestea sunt: gandurile, emotiile si energiile.
Mintea are mai multe dimensiuni, iar atunci cand vine vorba de implinirea unei dorinte ea poate face orice daca toate dimensiunile sunt impletite intre ele in asa fel incat tu trebuie sa ajungi in acea stare de contienta, acel moment sa devina unul magic, aceasta stare sa fie ca o punte catre realizarea dorintei tale, stii ca Domnul Isus spunea, atunci cand cereti ceva, credeti ca deja ati primit acel ceva. Deci, trebuie sa traiesti acel moment ca si cum ai primit ceea ce ceri.
Cel mai miraculos intrument este mintea omului, si nici intr-un caz computerul, rachetele sau altceva ce a fost creat de om. Mintea devine intrumentul miraculos doar daca este folosita intr-un mod constient.

Iata de ce unele persoane ating foarte usor si de natural succesul iar altelea mai putin. Primele isi organizeaza mintea in asa mod incat sa se gandeasca numai la ceea ce isi doresc, in timp ce gandirea celorlati devine imprastiata sau se impotriveste propriilor lor interese.
O minte bine organizata indeplineste toate dorintele, trebuie doar sa-ti dezvolti mintea sa devina acel instrument magic -  sau cum imi place mie sa-i spun "bagheta magica". :)
Astfel, o minte care va fi bine organizata se va deosebi de altelea, cu alte cuvinte tu trebuie sa te deosebesti de turma. :)

Atunci cand iti organizezi gandurile intr-o ordine perfecta, emotiile se dau dupa ele, iar incetul si energiile impreuna cu corpul fizic se organizeaza la randul lor si urmeaza aceeasi directie. Si ca rezultat, daca toate gandurile, emotiile si energiile cu corpul sunt orientate in aceeasi directie, atunci capacitatea de a crea si de a manifesta ceea ce iti doresti va deveni incredibila in toata plinatatea ei.

Cercetarile actuale au demonstrat ca intreaga existenta este o reverberare continua a energiei, o vibratie nelimitata.
Gandurile noastre sunt acelasi lucru. Daca emiti cu putere un gand, atunci acesta are tendinta inevitabila de a se manifesta. Iata de ce nu trebuie sa-l slabesti prin crearea unor tipare negative sau autodistructive.

In general oamenii se folosesc de credinta lor pentru a alunga gandurile negative si acele indoieli care macina o minte atunci cand devine ganditoare.
In acest sens, exista o alternativa la credinta, acesta este angajamentul. Atunci cand te angajezi sa creezi ceea ce iti doresti cu adevarat, gandurile tale devin perfect organizate si astfel curg liber catre ceea ce iti doresti, iar manifestarea dorintei tale devine o consecinta naturala.

Pentru a crea ceea ce iti doresti, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa iti manifesti dorinta ta la nivel mental, sa te intrebi daca iti doresti cu adevarat acest lucru. Stii ca de multe ori ai dorit un lucru si atunci cand s-a manifestat ai realizat ca de fapt nu-ti doresti acel lucru. Deci, incepe sa explorezi ceea ce de fapt iti doresti cu adevarat. Atunci cand acest lucru iti este clar si esti perfect angajat sa manifesti aceasta realitate, incepe sa generezi un proces mental continuu in aceasta directie. Mentine-ti fluxul constant al gandurilor fara sa le schimbi directia - dorinta ta va deveni reala mai devreme sau mai tarziu.
Exista diverse procese care ne pot ajuta sa atingem o alta dimensiune a inteligentei noastre si sa accesam insasi sursa creatiei din interiorul nostru - despre care vom vorbi in acest <a href="#">articol</a>.

Acest articol nu este terminat dar se coace inca, in fiecare zi voi adauga alte ingrediente noi si voi amesteca cu cea mai mare dragoste ca sa fie cat mai gustos si sanatos. :)
Stii acea mancare cand se primeste super gustoasa, sa-ti zic secretul? Primul e ca este facuta cu dragoste si al doilea e ca se adauga toate tipurile de ingrediente ce pot fi folosite. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Compunere Vara 2022 :)

La școală cel mai mult iubeam compunerile pentru Vară! Așa că. Felicitări călduroase cu sosirea Verii!  Ce grijulie - nu e nevoie să o căută...